Wednesday, January 25, 2012

Kirikindad



on minu lemmikud, ehkki nende kudumine võtab palju aega. Eriti meeldivad mulle Kihnu kindad. Sel talvel pole kahjuks kinnasteni jõudnud, aga eks talv ole ka alles poole peal. Mustrid sain raamatust "Eesti kindakirjad". Siin on esindatud üks paar, tegelikult sain neid valmis koguni kolm paari eelmise talvega.

8 comments:

  1. Tublid olete;)
    Aga minu eriline lemmik on kirikinnas - nagu kalliskivi - kanda pole mul teda kuskil, ometi nii peen & 6rn, ilus & ihaldusv22rne, kannab ajaloo h2marusest tulevaid s6numeid...

    ReplyDelete
  2. väga ilusad kirikulised kirikindad. Aga daamid, miks ma teie pilte suuremalt näha ei saa? Enda pildi peal klõpsan, tuleb see suurelt ette, teie pildid jäävad pisikeseks... Seda ilu tahaks ikka lähemalt ka vaadata. Huvitav, milles asi?

    ReplyDelete
  3. Meie fotod on tehtud vist telefoniga, äkki seepärast? Mina kui tuntud kiviaja-inimene ei oska muud arvata.

    ReplyDelete
  4. Ei, mu fotod on ka telefoniga... Nokia, 3 megane kaamera, ei midagi erilist. Ja Lendava pilt on mu meelest ikka päris fotokaga. Mingi ülespanemise kala?

    ReplyDelete
  5. Kusjuures Kihnu titt sul tuleb ilusti suurelt lahti, kui klõpsata. Mis sa seal teistmoodi tegid?
    Ma natuke muutsin selle postituse pilte suuremaks, aga palju see ei aidanud.

    ReplyDelete
  6. See on kindlalt tehtud fotokaga.

    ReplyDelete
  7. Äkki siis tõesti asi selles, et su telefon teeb Eriti Imepisikesi Pilte. Neid jah ei saa eriti suurendada.
    Mina jälle püüan blogis leiduvaid pilte vasakusse ribasse slaidisõuna jooksma panna, aga mitte ei õnnestu. Suvalised pildid tulevad, aga mitte siit blogist. Mingi feed-ide värk, millega ma kursis pole. Sa oskad ve?

    ReplyDelete